Els vins de la Denominació d’Origen Terra Alta visiten Girona amb motiu del concurs Grenaches du Monde 2018

Els vins de la Denominació d’Origen Terra visiten avui Girona amb l’objectiu d’arribar als professionals de la restauració i la botiga especialitzada, així com a la premsa i els prescriptors de la ciutat i dels municipis més propers a la capital gironina, amb motiu de l’arribada del concurs internacional Grenaches du Monde a Catalunya el proper mes d’abril.

L’acte, que se celebra al Palau de Congressos de Girona (Passeig de la Devesa, 35) a partir de les 16h i fins a les 20:30h, estarà presidit per Joan Arrufí, president de la Denominació d’Origen Terra Alta, acompanyat per Carles Luz, president del Consell Comarcal de la Terra Alta, Salvador Puig, Director General de l’INCAVI, i Xavier Albertí, president de la Denominació d’Origen Empordà.

Els assistents al showroom podran tastar els vins de 25 cellers de la DO Terra Alta: Agrícola Corbera d’Ebre, Altavins, Bernaví, Caterra, Celler Arrufí, Celler Bàrbara Forés, Celler Batea, Celler Coma d’En Bonet, Celler Cooperatiu de Gandesa, Celler Frisach, Celler Germans Balart, Celler Josep Vicens, Celler Piñol, Celler Rialla, Celler Sant Josep Vins, Celler Xavier Clua, Cellers Tarroné, Edetaria, Estones Vins, Herència Altés, La Botera, LaFou Celler, Les Vinyes del Convent, Vins de Mesies i Vins i Olis Rosendo Esteve Meix.

En aquesta jornada, la DO Terra Alta estarà acompanyada d’altres DDOO catalanes que també presenten alguns dels seus vins al showroom. Així, a més de comptar amb el suport de la local DO Empordà, els vins de la DO Terra Alta estaran acompanyats també per referències de la DO Catalunya, la DO Costers del Segre i la DO Montsant. En total, més de 200 referències vinícoles elaborades majoritàriament amb garnatxa.

Els assistents podran visitar també de l’exposició itinerant Garnatxa blanca. De la matèria a l’ànima, que arriba a Girona per continuar fent difusió d’aquesta emblemàtica varietat. Les 6 estacions que componen aquesta mostra fan intervenir tots els sentits per transportar als assistents al coneixement i la consciència de la garnatxa catalana en general, i la garnatxa blanca de la Terra Alta en particular.

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.

Leave a comment